Loading...
 Start Page

Batı Yunanistan'da 2'inci İhtisas Fuarı

GIDA - İÇECEK - EKİPMAN - HİZMETLER - TURİZM

 

 When

 1 - 3  NİSAN  2017

 

 

 

 

Batı Yunanistan'da 2'inci İhtisas Fuarı

GIDA - İÇECEK - EKİPMAN - HİZMETLER - TURİZM

 

 When

 1 - 3  NİSAN  2017

 

 

 

 

Batı Yunanistan'da 2'inci İhtisas Fuarı

GIDA - İÇECEK - EKİPMAN - HİZMETLER - TURİZM

 

 When

 1 - 3  NİSAN  2017

 

 

 

 

Go West... Rreth një tavoline ndërtohen urat më të mira.
Me mbështetjen e: GEFYRA S.A.

    
    

200
PAVIJONE

7.000 m2

6
SEMINARE
TEMATIKE

2
KONFE
RENCA
DITORE PËR ZHVILLI
MIN

 

NL RAST I RI PËR BASHKËPUNIME TË REJA
NGA PROFESIONISTË PËR PROFESIONISTË

 

Ekspozita e Degës WESTIA hap horizonte për bashkëpunime të reja. Krijon një mjedis të ri për komunikim direkt midis të gjtha forcave që aktivizohen në sektorin e pajisjeve, të zinxhirit të furnizimit të hoteleve dhe të lokaleve të ushqimit social dhe argëtimit.

KUSH EKSPOZON

 • PAJISJE HOTELESH-SALLONESH
 • NDËRTIM – RIKONSTRUKSION HOTELESH
 • PAJISJE KUZHINERIE
 • PAJISJE TAVOLINASH
 • PAJISJE DYQANESH VITRINASH
 • FURNIZIME TË PËRGJITHSHME ME USHQIME
 • KAFE, PIJE TË NGROHTA
 • BIRRA – PIJE ALKOOLIKE – UJË – PIJE FREKSUESE
 • INFORMATIKË – WEB MARKETING
 • MATERJALE AMBALLAZHI – MATERJALE KONSUMI
 • MATERIALE & SISTEME PASTRIMI
 • HOTELE
 • DHOMA ME QIRA – BUJTINA
 • KAFETERI
 • BARE
 • EXECUTIVE CHEF – KUZHINIERË
 • NDËRMARRJE AGROTURISTIKE
 • TREGËTI GROSISTE USHQIMESH
 • SERI LOKALESH USHQIMI SOCIAL

KUJT I DREJTOHEMI

 • SHOQËRI CATERING
 • GRUPE LOKALESH KAFE BAR USHQIM SOCIAL
 • RESTORANTE
 • QEBAPTORE
 • TAVERNA - PIJETORE
 • PIJE FRESKUESE – SNACK KAFE
 • LOKALE DEFRIMI – ARGËTIMI
 • BUFE NË QENDRA TREGËTIE
 • FAST FOOD – PICARI
 • FURRA BUKE – ËMBËLSIRA
 • PUNISHTE ËMBËLSIRASH
 • PUNISHTE – INDUSTRI E BUKËS, ËMBËLSIRAVE & AKULLORES
 • ARKITEKTË – DEKORATORË
 • SHOQËRI NDËRTIMESH
 • TREGËTI PAJISJESH
 • TREGËTI ME PAKICË E ORGANIZUAR
 • FURNIZIME ANIJESH

 

NJË FALËNDERIM TË MADH

Shoqata e Lokaleve të Ushqimit Social dhe Argëtimit të Rrethit Achaia dëshiron të falëndeojë:

Ekspozuesit që treguan besim në Ekspozitën e Parë të Degës WESTIA, vizitorët, bashkëpuntorët dhe punonjësit e ekspozuesve

Prefekturën e Greqisë Perëndimore, Unionin e Bashkive të Greqisë Perëndimore, Bashkinë e Patrës, Dhomën Tregëtare Achaia, Shoqatat e Agjensive të Udhëtimit dhe Shoqatat e hotelerive, Shoqatat e Ushqimit Social të Greqisë Jugperëndimore.

Kompanitë: “Gefyra S.A.”, “Olympia Odos”, “KTEL Achaia”, Mjetet e Komunikacionit Masiv, “Exposystem”, Kampin e Fëmijëve Rodea”, “Chef’s Club”, Shoqatën “Barman”, drejtorinë dhe punonjësit e Stadjumit Panpeloponnisiako dhe së fundi të gjithë entet që përqafuan këtë përpjekje kolektive.

Takim në WESTIA 2017...

NËN KUJDESIN GASTRONOMIK

MBËSHTETJA E ORGANIZIMIT TË EKSPOZITËS

ENTE BASHKËPUNTORE

 
PEDDE (Unioni Rajonal i Bashkive të Greqisë Perëndimore),DHOMA TREGËTIE RAJONALE, SHOQATA HOTELERËSH, SHOQATA E AGJENSIVE TË HOTELERISË, SHOQATA TË USHQIMIT SOCIAL, BASHKIMI GREK I BARMENËVE, SHOQATA E INSTALIMEVE TË QENDRAVE TË ZËRIT – NDRIÇIMIT – DJ – INCIZUESVE

SPONSORË KOMUNIKIMI

                   

FALËNDEROJMË PËR SPONSORIZIMIN FISNIK

  

Kontaktoni me ne:

Adresa: Rr. Aratou nr. 21, Olgas Sq, kati 4, K.P. 26221, Patra
Telefoni: 2614.00.83.53
Email: info@westia.gr
Email 2: skeana@gmail.com

Ditët dhe orët e funksionimit të Ekspozitës

E shtunë 1 prill 2017
në orët 0:00 – 21:00

E dielë 2 prill 2017
në orët 10:00 – 21:00

E hënë 3 prill 2017
në orët 10:00 – 20:00

   -  -

Login / Sitemap

© Copyright 2016 - 2018 WESTIA - Ekspozita e treta e Degës në Greqinë Perëndimore